dji goggles augmented reality

Bezoekers

Leer meer over drones
Bezoekers van Drone040 krijgen waar voor hun geld, met een keur aan nieuwtjes, allerlei merken drones, workshops en interessante lezingen. Kortom een dag waarbij je je kennis over drones perfect kunt bijschaven, een dag die je niet mag missen.
Drone040 wordt gehouden in het kloppende creatieve en technische hart van Eindhoven, Seats2meet op Strijp-S. In de voormalige historierijke Philips Apparatenfabriek zijn er die dag mooie drone activiteiten

Indoor dronesraces
De bezoekers worden in de watten gelegd in een aangename omgeving en waar ze op hun gemak kunnen genieten van een gratis kopje koffie of thee met uitzicht op drones in alle soorten en maten. Aan het eind van de middag kun je als bezoeker het indoor drone-racen bezoeken.

Virtual Reality
Er zijn ook tickets te koop waar je 15 minuten kennis kunt maken met Virtual Reality. Dit is in het Veem op de 7e etage.

Lunchen
In dat zelfde Veemgebouw zijn er veel lunchmogelijkheden. Daarvoor kun je op 19 maart bij Seats2meet een strippenkaart kopen, €10. Je krijgt daarmee flinke korting bij een aantal lunchgelegenheden.